JARC - Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Actualitat

15/09/2015 - Joan Esteve relleva Isabel Vidal al capdavant de JARC Barcelona. Esteve continuarà amb la línia de treball iniciada per Vidal ara fa 7 anys.

    Joan Esteve, nou president de JARC a Barcelona

Veure més informació:

  • Isabel Vidal ha estat al capdavant de la Junta territorial de JARC a Barcelona durant 7 anys. Vidal no es desvincula de l’organització agrària, sinó que continuarà al capdavant de la sectorial de la vinya i el vi.
  • El viticultor penedesenc Joan Esteve serà qui la rellevarà a la presidència de la territorial de JARC a Barcelona. Esteve es dedica al sector agrari des de fa més de 15 anys, moment en què també va començar la seva vinculació amb l’organització, formant part de la Junta territorial de Barcelona i de la sectorial de la vinya i el vi.

En l’última reunió de la Junta territorial de JARCa Barcelonaes va fer efectiu el relleu de la fins ara presidenta, Isabel Vidal. A partir d’ara, Joan Esteve serà qui ocuparà el càrrec, continuant la línia de treball seguida fins al moment: acostar al màxim l’organització als agricultors i ramaders catalans.

Vidal ha estat al capdavant de la territorial de Barcelona de JARC des de l’any 2008, però la seva vinculació amb l’organització agrària no comença aquí, sinó que fa 17 anys que hi té una estreta relació. Fins ara, a més de ser presidenta territorial de Barcelona, també era la cap sectorial de la vinya i el vi de JARC, càrrec que ocupa des de l’any 2000 i que mantindrà. Per tant, deixa el càrrec de representant de JARCa lescomarques barcelonines, però no es desvincula de l’organització ni molt menys, sinó que continuarà defensant els interessos dels viticultorscom acap sectorial de la vinya i el vi de l’organització.

Qui li farà el relleu a la presidència de la Junta de Barcelona serà Joan Esteve, viticultor penedesenc. Té una vinculació estreta amb JARC des de fa 15 anys, on forma part de la sectorial de la vinya i el vi, i també ha estat membre de la Junta territorial de Barcelona de l’organització, de la qual a partir d’ara, passarà a ser-ne el president.Es dedica al’agricultura des de fa més de 15 anys, concretament, al sector vitivinícola, apostant per la innovació en aquest camp plantant, per exemple, varietats de raïm diferentsa lestradicionals de la zona.

Joan Esteve vol continuar la línia de treball iniciada per Isabel Vidal ara fa 7 anys. Seguirà la mateixa filosofia, però fent un pas endavant: donant un pes més important a les oficines territorials per tal que l’organització continuï sent el més propera possible als agricultors i ramaders catalans.

El nou president de JARCa Barcelonaentén que l’organització agrària ha de continuar estant al servei dels productors, satisfent les seves demandes i fent sentir les seves reivindicacions quan toca. I per aconseguir-ho, les oficines territorials hi poden jugar un paper fonamental. Joan Esteve encara aquesta nova etapa al capdavant de la Junta territorial de Barcelona amb molta energia, força i il·lusió. 

Fes-te soci
COAG
Confederación de Mujeres del Mundo Rural
Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya - C/ Ulldecona, 21-31 - Tel. 93 451 03 93 - Fax. 93 453 72 40 - 08038 Barcelona - info@jarc.cat