JARC - Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Actualitat

27/06/2018 - Viticultors del Cava fa una crida a la participació i demana el vot del sector productor

    Candidats

Veure més informació:

Unió de Pagesos, JARC i l'Associació de Viticultors del Penedès presenten la candidatura Viticultors del Cava per a les eleccions al Consell Regulador de la DOP del Cava del 26 de juliol

Viticultors del Cava fa una crida a la participació i demana el vot del sector productor

Unió de Pagesos de Catalunya, Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) i l'Associació de Viticultors del Penedès es presenten en coalició com a Viticultors del Cava al Cens B (titulars d'explotacions vitícoles que no són socis de cooperatives o societats  de transformació) de les eleccions al Consell Regulador de la Denominació d'Origen Protegida del Cava que se celebren el 26 de juliol. En aquests cens li corresponen 3 vocals i són cridats a votar un total de 2.944 viticultors.

Aquesta candidatura, de tradició unitària, ja es va presentar fa cinc anys, però, en ser l'única, no hi va haver eleccions. Enguany, es presenten dues candidatures més: Coop Cava Requena i APAG Extremadura ASAJA. Els reptes que es plantegen són molt grans i per aquest motiu la candidatura Viticultors del Cava aglutina diferents sensibilitats però amb un objectiu únic: la protecció de la Denominació d’Origen com a òrgan regulador del sector i fer de paraigües dels interessos dels viticultors.

Sota el lema de campanya "Seguim defensant tots els viticultors del cava", la coalició aposta per guanyar valor afegit amb l'augment de preu del raïm i del vi, per la qualitat de la producció i per la unitat dels viticultors. Les organitzacions catalanes que la integren volen continuar treballant conjuntament de manera transparent i eficaç amb l'objectiu de defensar-los.

Viticultors del Cava demana el vot als viticultors per al Cens B i fa una crida a la participació a tot el sector productor en tots els censos d'aquestes eleccions. Així, Viticultors del Cava expressa el seu suport a la candidatura Cooperativistes del Cava, per als Cens A (titulars d'explotacions vitícoles que són socis de cooperatives o societats de transformació), i a la candidatura AVC-FCAC, per al cens Cens C (titulars de bodegues elaboradores de vi base).

 

Eleccions DOP Cava candidatura Viticultors del Cava CENS B

Candidats de JARC

Jaume Domènech Ferré, Sant Martí Sarroca (Alt Penedès). Suplent: Isabel Vidal Marsal, Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès)

Candidats d’Unió de Pagesos

Antoni Borràs Bes, Sant Martí de Riucorb (Urgell). Suplent: Miquel Sendra Ferrando, Aiguamúrcia (Alt Camp)

Candidats de l'Associació de Viticultors del Penedès:

Joan Pascual Ferran, Sant Cugat de Sesgarrigues (Alt Penedès). Suplent: Santiago Vallès Cerdà, Pla del Penedès (Alt Penedès)

 

Més informació: Antoni Borràs, d’Unió de Pagesos (tel. 610 42 34 97 ); Jaume Domènech, de JARC (tel. 649 854 893); Joan Pascual, de l'Associació de Viticultors (tel. 649 818 538)

Fes-te soci
COAG
Confederación de Mujeres del Mundo Rural
Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya - C/ Ulldecona, 21-31 - Tel. 93 451 03 93 - Fax. 93 453 72 40 - 08038 Barcelona - info@jarc.cat