JARC - Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya

L'organització

 
Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) va néixer el 23 de juny de 1997, fruit de la fusió de tres organitzacions professionals agràries que tenien totes elles una important trajectòria i prestigi en aquest sector. Es tracta de Ramaders i Pagesos de Catalunya, Joves Agricultors de Girona i la Unió de Sindicats Agraris de Catalunya (USAC) a Lleida. És per això que tot i tenir un nom relativament nou, JARC compta amb l'experiència i el treball de persones que pertanyen a aquestes organitzacions agràries des de la dècada dels 70.
 
Conscients de la importància de vertebrar el sector agrícola, ramader i forestal de Catalunya, JARC ha apostat sempre per aquest afany de sumar esforços. Per això no ha dubtat en federar-se amb el Consorci Forestal de Catalunya o en associar-se a la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (Pimec) per tal de poder oferir un major servei als seus socis. Alhora, JARC col·labora estretament amb altres organitzacions sectorials d'arreu de Catalunya.
 
Conscients que cada cop més en el sector agrícola i ramader té un major pes la política estatal i europea, des del passat 29 de juliol de 2009 JARC s'ha integrat a l'organització estatal COAG (Coordinadora de Organizaciones de Agricultores y Ganaderos), a paritr de la qual incrementem la nostra possibilitat d'influir en tot el que fa referència a la política agrària estatal i europea.
 
Fes-te soci
COAG
Confederación de Mujeres del Mundo Rural
Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya - C/ Ulldecona, 21-31 - Tel. 93 451 03 93 - Fax. 93 453 72 40 - 08038 Barcelona - info@jarc.cat